Föryngrande korta frisyrer 60

by Gustav Qvist

Många kvinnor lägger mycket tid och energi på sitt utseende och klädstil. Det blir med åldern lite svårare att hålla det fräscha och unga vid liv dessutom. Det är dessutom inget nytt att många börjar förändra sig själva från höger till vänster efter att åldern börjar stiga. I dagens samhälle är det inte bara äldre, utan också redan som unga missnöjda tonåringar börjar man utmärka brister och “fel på sig själv”.

Förändra

Uppmärksamhet åt håret för all del, styling och frisyren lyfter utseendet mer än man faktiskt anar och får dig dessutom att framhäva det du eftersträvar, med rätt typ av stil.

Hemligheten med att föryngra och förvandla enkelt är egentligen lätt. Hårfärg, även av frisyren och hårstyling.

Föryngrande korta frisyrer 60-  top 3

Pixie- innebär ojämna, sönderrivna hårändar, som visar ett härligt mod. En frisyr med asymmetri och långsträckt, på en sida eller trasiga lugg ser mycket kreativ ut vid högre ålder.

Garcon – Det pojkaktiga frisyralternativet som samtidigt har en feminin elegans och charm. Vilket ger varje gång stylingen önskad stil och uttryck.

Kvadrat – Dom flesta stylister anser att det är att föredra en långsträckt eller förkortad bob. En föryngrande bob med lugg i olika typer. Representerar och utstrålar en lätthet och lekfullhet.

 

Related Posts